Jongens betasten vrouw in Harderwijk - GelreNieuws.nl

Jongens betasten vrouw in Harderwijk

Geplaatst op 22 mei 2010, om 19:19 uur

HARDERWIJK – In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 mei rond 03:15 uur is een 23-jarige vrouw uit Amsterdam onzedelijk betast door drie jongens aan het Westeinde / Westermeenweg in Harderwijk.

De vrouw liep vanaf de Smeepoortstraat in de richting van het Westeinde, bij de rotonde Westeinde/Westermeenweg zag zij drie jongens staan. De vrouw is verder gelopen in de richting van de Voortse Wei. Ze werd daarop door de drie jongens achtervolgd, klemgezet en later betast. De vrouw heeft geschreeuwd om aandacht te trekken van passanten. Een automobilist met een donkerkleurige Volvo stationwagon is gestopt en heeft de vrouw thuisgebracht. Deze bestuurder heeft geen gegevens achtergelaten, de politie wil graag met deze bestuurder in contact komen.

Signalement jongen 1: getinte huidskleur, rond 20 jaar, ongeveer 1.90 meter lang, donker haar. Droeg een donkere pet met wit embleem en een donkere jas met capuchon.

Jongen 2: getinte huidskleur, ongeveer 20 jaar, gezet postuur, ongeveer 1.73 meter lang. Hij droeg een bomberjack, donkere spijkerbroek en witte sportschoenen.

Jongen 3: Blanke huidskleur, ongeveer 21 jaar, gezet postuur, grote ogen. Hij droeg een donker jack met capuchon, witte sportschoenen en een donkere spijkerbroek.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com