+ Vrouw op scootmobiel de sloot in - GelreNieuws.nl

+ Vrouw op scootmobiel de sloot in

Geplaatst op 24 mei 2010, om 12:19 uur

EPE – Een 80-jarige vrouw uit Epe is zondagmiddag 23 mei gewond geraakt nadat zij met haar scootmobiel van de weg was geraakt. De vrouw is met letsel aan haar gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 15:40 uur. De 80-jarige vrouw reed met haar scootmobiel over de Oost ravenweg in Epe. Toen een automobilist de vrouw tegemoet kwam rijden wilde zij plaats maken. Hierbij raakte de vrouw van de weg en kwam zij met haar scootmobiel in de sloot terecht. Omstanders schoten de vrouw direct te hulp en alarmeerde de hulpdiensten. De vrouw liep verwondingen op aan haar gezicht. Ook had ze een pijnlijke knie. Ze werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Automobilist rijdt onder invloed tegen hekwerk

HATTEM – Op zondagavond 23 mei heeft de politie een 38-jarige automobilist uit de gemeente Harderberg aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man was tegen een hekwerk gereden.

De politie ontving de melding rond 23:20 uur. Er zou een automobilist tegen een hekwerk aan de Veldweg in Hattem zijn aangereden. Ter plaatse stelden de agenten een onderzoek in. Uit de blaastest bleek dat de man gedronken had. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.8. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com