Politie zoekt getuigen zedenmisdrijf Nunspeet

Geplaatst op 24 september 2010, om 22:37 uur

NUNSPEET – De politie zoekt in een onderzoek naar een zedenmisdrijf dat op vrijdag 13 augustus j.l heeft plaatsgevonden in het Kabouterbos in Nunspeet, contact met getuigen. Specifiek wordt contact gezocht met een man en een vrouw die daar met twee kinderen en twee zwarte honden wandelden.

De politie onderzoekt een zedenmisdrijf waarvan een tienermeisje onlangs aangifte heeft gedaan. Het feit heeft op vrijdag 13 augustus tussen 15.30 uur en 16.30 uur in het Kabouterbos bij het plaatselijke transferium plaatsgevonden. Over het gebeuren kan de politie uit onderzoeksbelang inhoudelijk geen mededelingen doen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het meisje heeft kans gezien om weg te rennen en op de wandelroute in het Kabouterbos liepen op dat moment een man en een vrouw met twee jonge kinderen en twee zwarte honden. Deze mensen, en mogelijke andere getuigen, kunnen misschien meer over het voorval verklaren.

De man en de vrouw en eventuele andere getuigen die zich in deze oproep herkennen worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.