Rijden onder invloed en geen rijbewijs - GelreNieuws.nl

Rijden onder invloed en geen rijbewijs

Geplaatst op 8 april 2011, om 17:24 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 8 april op de Kayersdijk in Apeldoorn twee automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed van alochol. Een van hen had ook geen rijbewijs.

De politie zag een 47-jarige automobilist uit Apeldoorn rond 01.30 uur slingeren over de Kayersdijk in Apeldoorn. Agenten hielden hierop de bestuurder staande voor een alcoholcontrole, die bevestigde dat de man onder invloed was. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij 0.7 promille blies. De man kreeg een rijverbod van een paar uur en de politie maakt proces-verbaal op.

Rond 05:30 werd door de politie wederom een slingerende bestuurder gespot, ditmaal op de A1. De 21-jarige automobilist uit Arnhem is op de Kayersdijk in Apeldoorn staande gehouden voor een alcoholcontrole. Ook nu bevestigde de blaastest alcoholgebruik. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar deze bestuurder 0.6 promille blies. Ook bleek hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie maakt proces-verbaal tegen de man op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com