Politie zoekt schennispleger op scooter - GelreNieuws.nl

Politie zoekt schennispleger op scooter

Geplaatst op 13 augustus 2011, om 14:02 uur

TWELLO – De politie is op zoek naar een nog onbekende man op een zwarte scooter met achterop een zwarte topkoffer. Hij wordt verdacht van het plegen van schennis in Twello, tegenover 3 fietsende meisjes van 9 en 13 jaar oud.

De moeder van twee meisjes deed aangifte bij de politie nadat de kinderen donderdagavond 11 augustus, met z’n drietjes fietsend door Twello, werden geconfronteerd met de scooterrijder die vanaf de scooter, in hun richting zijn geslachtsdeel toonde.

Dat vond plaats rond 20.00 uur op de Raccordement bij de nieuwe appartementen op de hoek Frans Halsstraat. De man reed daarna nog een paar straten achter de meisjes aan, via de Frans Halsstraat, de Oude Veldjes en de Duistervoortseweg.

Het signalement van de verdachte luidt; Blanke man, ongeveer 48 jaar oud, 1.80 lang, dik/fors postuur en brildragend. Droeg een donker blauw pak dat op een skipak leek. Hij reed op een zwarte scooter, met zilverkleurige streep en achterop een zwarte topkoffer.

De politie vraagt degenen die iets van het incident heeft gezien of de man aan het signalement herkent of informatie heeft, te bellen via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com