Dode bij aanrijding N346 Lochem

Geplaatst op 13 september 2011, om 19:41 uur


LOCHEM –
Bij een ongeval tussen een auto en een vrachtwagencombinatie op de Zutphenseweg in Lochem is dinsdagavond 13 september een 76-jarige vrouw uit Rhenen om het leven gekomen. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in.

De politiemeldkamer kreeg omstreeks 18.35 uur een melding van een zeer ernstig ongeval tussen een auto en een vrachtwagencombinatie. Meerdere hulpverleningsdiensten rukten uit en in eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De bestuurster van de auto was dusdanig gewond dat zij ter plaatse aan haar verwondingen is overleden. De bestuurder van de vrachtwagencombinatie, een 33-jarige man uit Borne bleek licht gewond maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat de vrachtwagencombinatie uit de richting van Zutphen kwam en naar Lochem reed. Bij de Ploegdijk wilde de vrouw de voorrangsweg oprijden en vermoedelijk heeft zij door de laagstaande zon de naderende combinatie niet opgemerkt.

Nadat het slachtoffer was geborgen is de verkeersongevallendienst van de politie met haar onderzoek begonnen. Het verkeer is tijdelijk omgeleid en de berging van de vrachtwagen-combinatie zal tot ongeveer 22.00 uur gaan duren.

Zideo – video, film, trailers & clipsDode bij ongeval N346 Lochem