Automobilist vlucht na aanrijding in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Automobilist vlucht na aanrijding in Apeldoorn

Geplaatst op 13 oktober 2011, om 17:36 uur

APELDOORN – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op donderdagmorgen 13 oktober op de kruising Laan van Kerschoten/Vlijtseweg in Apeldoorn. Hierbij raakten twee auto’s met elkaar in botsing, waarna een zwarte auto met hoge snelheid is doorgereden.

Een 49-jarige automobiliste uit Apeldoorn reed rond 08.30 uur de kruising Laan van Kerschoten/Vlijtseweg op, toen plotseling een nog onbekende bestuurder vanuit de Vlijtseweg met hoge snelheid aan kwam rijden. De Apeldoornse kon niet meer op tijd remmen en botste tegen de rechter zijkant van de andere auto aan. Hierbij raakten beide auto’s zwaar beschadigd. De onbekende bestuurder is verderop kort gestopt, maar reed daarna met hoge snelheid weg. Een getuige is de bestuurder achtervolgd, maar trof de automobilist niet meer aan.

De onbekende bestuurder reed in een zwarte auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf Cabrio. De hele rechterzijkant van de zwarte auto is ingedeukt. De politie is op zoek naar tips en getuigen en vraagt deze te bellen met 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com