Politie zoekt getuigen diefstal quads - GelreNieuws        

Politie zoekt getuigen diefstal quads

Geplaatst op 9 oktober 2011, om 18:38 uur

HIERDEN – Tussen vrijdagavond 7 en zaterdagochtend 8 oktober zijn 2 quads, die onder een overkapping stonden naast een woning, gestolen vanaf een privéterrein aan de Van Goorswegje in Hierden. De politie zoekt getuigen.

De diefstal is zaterdagochtend ontdekt. Uit nader onderzoek bleken de daders niet via de oprit (van grind) te zijn gekomen of vertrokken. Men heeft de quads via een achter de woning gelegen weiland richting de Newtonweg gesleept, en ook de Newtonweg te zijn overgestoken. Van buren van de gedupeerden bleek een omheining te zijn vernield om met de quads weg te komen. Aan de overzijde van de Newtonweg is een geluidswal. Vermoedelijk zijn de quads in de omgeving van de geluidswal op een aanhanger of in een bus geladen.

Een van de quads is een witkleurige Apache F100 met een grijs/zwart zadel. De andere quad is een witkleurige Suzuki LT 80CC met blauwe tank met witte Suzuki stickers en een geel zadel.

De politie is op zoek naar mensen die, vermoedelijk ’s nachts, iets van de diefstal hebben gezien in de omgeving van de Newtonweg, of die de quads nadien wellicht hebben gezien. Getuigen of tipgevers kunnen de politie bellen via 0900-8844.