Condoleanceregister na drama Terwolde

Geplaatst op 19 januari 2012, om 14:45 uur

TERWOLDE – Voor de twee broertjes Joey (10) en Jayden (7) die maandagnacht dood werden aangetroffen in een huisje op recreatiepark De Scherpenhof aan de Bandijk in Terwolde, is een condoleanceregister geopend. Hun 41-jarige moeder wordt verdacht van moord op de jongetjes.

Honderden mensen reageren op het bericht op de website Mensenlinq. Reacties als: “Wat shockerend om te horen dat deze lieve broertjes er niet meer zijn. Ze kwamen regelmatig bij mij aan de deur voor een gezellig kletspraatje.” en “Het was al leeg in de straat toen jullie verhuisd waren, nu zullen we jullie nooit meer zien. Hoop dat jullie samen zijn.” Ook veel onbekenden van de familie reageren op het bericht om hun medeleven te betuigen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De lichamen van de twee broertjes zijn woensdag overgedragen aan de familie. De moeder ligt nog in het ziekenhuis en mag alleen maar contact hebben met haar advocaat. Ze is inmiddels al een keer verhoord. “We hebben inmiddels een idee waarom de vrouw haar zoontjes heeft omgebracht, maar in belang van het onderzoek doen we daar geen mededelingen over”, zei politiewoordvoerder Anton de Ronde donderdagochtend vroeg op Radio Gelderland.

Zie ook:
– Moeder (41) drama Terwolde aangehouden
– Vader was al bang voor drama Terwolde
– School herdenkt kinderen drama Terwolde
– Kinderen dood bij familiedrama in Terwolde