Politie onderzoekt vechtpartij Groenlo

Geplaatst op 18 maart 2012, om 15:38 uur

GROENLO – De politie stelt een onderzoek in naar een vechtpartij die in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Groenlo heeft plaatsgevonden. Er zijn rake klappen uitgedeeld, maar er is nog niemand aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 04.20 uur een melding dat er in het centrum van Groenlo een grote vechtpartij gaande was. Meerdere politie-eenheden gingen naar de opgegeven locatie en troffen er een grote chaos aan met een hoop geschreeuw door veel mensen. De aanwezige beveiligers hielden diverse mensen uit elkaar om verdere escalatie te voorkomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Al snel werd duidelijk dat in ieder geval een 18-jarige jongeman uit Groenlo klappen had opgelopen. Hij had twee blauwe ogen en wees iemand als verdachte aan. Duidelijk werd, dat deze jongeman niet de verdachte was en hij werd dan ook niet aangehouden. Aangezien het nodige aan Bacchus was geofferd en er geen duidelijkheid was, werden er geen aanhoudingen verricht. De politie heeft wel de nodige namen genoteerd en onderzoekt het incident.