Vijf arrestaties in drugsonderzoek Arnhem - GelreNieuws.nl

Vijf arrestaties in drugsonderzoek Arnhem

Geplaatst op 10 juli 2012, om 17:13 uur

ARNHEM – De politie heeft vorige week vijf personen opgepakt op verdenking van handel in harddrugs, witwassen en het bezit van vuurwapens. Het gaat om twee mannen van 27 en 29 jaar uit Arnhem en twee mannen (23 en 27) en een vrouw (46) uit Rotterdam. Alle vijf zitten vast, zegt de politie.

De politie kwam de personen op het spoor naar aanleiding van een eerdere aanhouding in maart van dit jaar van de 29-jarige man in Arnhem. Hij was toen in het bezit van 32 bolletjes hard-drugs. Uit onderzoek is gebleken dat de drugs onder andere verkocht werd op diverse plaatsen in Gelderland. Onderzoek naar de herkomst van de drugs wees in de richting van de aangehouden personen.

Er zijn meerdere zoekingen gedaan in panden in de Arnhemse wijk Presikhaaf en Rotterdam. Daarbij werd anderhalve kilo heroïne en cocaïne aangetroffen, drie vuurwapens, circa € 60.000.- aan contanten en diverse middelen en apparatuur voor het bewerken/bereiden van verdovende middelen. De politie zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com