Auto total loss bij ernstig ongeval Putten

Geplaatst op 16 december 2012, om 10:06 uur

PUTTEN – De politie stelt een onderzoek in naar een ernstig ongeval waarbij in de nacht van zaterdag op zondag drie Puttenaren gewond raakten. Hun auto botste op de Oude Nijkerkerweg in Putten tegen meerdere bomen.

Het ongeluk werd omstreeks 03.50 uur gemeld. Bij de komst van de hulpverleningsdiensten lag de auto op z’n kant in de struiken. Een 32-jarige passagier zat bekneld in de auto. De 25-jarige bestuurder werd buiten de auto aangetroffen en een passant verleende hem eerste hulp. Hij had in ieder geval hoofd- en beenletsel. Ook werd duidelijk dat er een derde man in de auto had gezeten. Hij was weggelopen en na enig zoekwerk werd deze 25-jarige Puttenaar ook gevonden. Alle slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Over het juiste letsel van de drie Puttenaren is bij de politie nog niets bekend.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat de bestuurder drie bomen heeft geraakt. De verkeersongevallendienst moet de snelheid nog analyseren, maar dat het motorblok 10 meter vanaf de auto werd aangetroffen, geeft al wel enige indicatie over de snelheid waarmee de aanrijding heeft plaatsgevonden.

[jwplayer mediaid=”83353″]