Overval op woning in Warnsveld

Geplaatst op 8 februari 2013, om 20:15 uur

WARNSVELD – In haar woning aan de Torenlaan is vrijdagavond 8 februari rond 19:15 uur een 74-jarige bewoonster overvallen. Niemand raakte gewond.

De vrouw ging na gestommel in de woning op het geluid af en kwam oog in oog te staan met drie mannen met bedekte gezichten. Door het drietal werd uit de woning een aantal sieraden meegenomen. De overvallers betreffen drie mannen. Twee van 1.70–1.80 en één van 1.90 meter lang. Twee van hen hebben een licht getinte huidskleur. De langste man droeg een muts en een sjaal. Alle drie droegen handschoenen. De overvallers spraken beperkt Duits en een andere vreemde taal.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Mensen die iets gezien of gehoord hebben, dat mogelijk met deze overval te maken heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden door gegeven bij Bel M. via 0800-7000.

Het is vandaag, vrijdag 8 februari, niet eerste keer dat er in Gelderland een woning is overvallen. Vanmiddag was het raak in Arnhem en vanavond ook al in Ermelo. Politie gaat niet vanuit dat de woningovervallen wat met elkaar te maken hebben.

[jwplayer mediaid=”85643″]

Overvallenkaart 2013 van GelreNieuws