Apeldoorn: fietsster beroofd van tas - GelreNieuws.nl

Apeldoorn: fietsster beroofd van tas

Geplaatst op 18 december 2014, om 10:37 uur

foto: Persbureau HeitinkAPELDOORN – De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof die op woensdag plaatsvond op de hoek Arnhemseweg/ Malkenschoten in Apeldoorn. Een man op een fiets bedreigde het slachtoffer met een mes en ging er met haar tas vandoor. De politie zoekt contact met getuigen en specifiek twee die daar liepen.

De straatroof vond omstreeks 17.50 uur plaats. Een 29-jarige Oldenzaalse liep over het trottoir van de Arnhemseweg richting de parkeerplaats van zwembad Malkander. Hier passeerde zij eerst een man en een vrouw. De eerste liep met een scooter, de ander met een fiets aan de hand.

Even daarna werd zij ingehaald door een man op een fiets. Deze stopte en bedreigde haar met een mes en eiste haar tas. Het slachtoffer heeft deze afgegeven waarna de man wegfietste in de richting van de Oude Beekbergerweg.

De gewaarschuwde politie stelde met meerdere eenheden een onderzoek in, maar heeft de verdachte niet aangetroffen. Hij voldoet aan het volgende signalement: hij is ongeveer 40 jaar, heeft een oud, ingevallen gezicht, een volle bos golvend donkerbruin haar. Hij droeg een zwarte broek en een donkerbruin fleecevest. Hij reed op een donkere fiets zonder verlichting.

De politie zoekt getuigen en specifiek de man en vrouw die het slachtoffer passeerden. De vrouw is van middelbare leeftijd en heeft kort blond haar. Ze droeg een rode jas. Van de man is alleen bekend, dat hij grijs haar had. De kleur van de scooter was aan de voorzijde betrof een mix van oranje/wit/blauw. Men kan bellen met 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com