1 slachtoffer overleden na heftige aanrijding op Den Elterweg N348 Zutphen

Geplaatst op 14 april 2016, om 12:45 uur

foto: Roland HeitinkZUTPHEN – Op de Den Elterweg (de N348) is donderdagmiddag omstreeks 12:30 uur een groot en ernstig ongeval gebeurd. De hulpdiensten hebben hiervoor ook groots opgeschaald. De politie meldt dat één slachtoffer is overleden naar aanleiding van dit ongeval.

De hulpdiensten waren groots ter plaatse waaronder veel brandweereenheden, ambulancepersoneel en ook de traumahelikopter. De hulpdiensten hadden opgeschaald naar een ‘grote hulpverlening’. Bij dit ongeval was één auto betrokken geraakt en twee vrachtwagens.

Er was één vrachtwagen geschaard. De cabine was los van de trailer geraakt en had hierbij de andere vrachtwagen geraakt. Bij het ongeval zijn twee gewonden gevallen, waarvan er één zwaargewond bekneld zat in de cabine van de vrachtwagen. Hij is er slecht aan toe meld de politie. Een derde slachtoffer is ter plekke overleden aan zijn verwondingen.

De automobiliste was direct per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van haar verwondingen is nog niets bekend. De N348 is nog steeds volledig afgesloten tot nader bericht vanwege bergingswerkzaamheden en het onderzoek.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook