Vrouw ontkomen na achtervolging door 2 mannen in Doetinchem

Geplaatst op 24 april 2016, om 12:02 uur

foto: Persbureau HeitinkDOETINCHEM – Twee mannen hebben zaterdagavond tussen 22.30 uur en 23.00 uur geprobeerd een vrouw te beroven vlakbij treinstation de Huet in Doetinchem.

De vrouw liep op het fietspad vanaf het station richting de Bastinglaan toen zij bij de fietsenstalling van het station twee mannen zag staan. De twee mannen hebben de vrouw achtervolgd en geprobeerd de tas van haar af te pakken door deze vast te grijpen. De vrouw is gaan rennen waarop de eerste persoon nog achter haar aan is gerend. De vrouw heeft kunnen ontkomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
De eerste man had een klein en tenger postuur, is ongeveer 25 jaar, 1.60 meter lang en heeft een licht getinte huidskleur. Hij praat met een buitenlands accent en heeft een donker groene pet en een zwart jack. De tweede man had een stevig postuur, is 1.70 meter lang en is blank. Ook hij had donkere kleding met een pet.

Bent u hier getuige van geweest of heeft deze mannen zien staan voor of na dit incident of kent u deze mannen? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook