Ouder echtpaar overvallen in eigen woning in Arnhem-Zuid - GelreNieuws.nl

Ouder echtpaar overvallen in eigen woning in Arnhem-Zuid

Geplaatst op 4 mei 2016, om 11:48 uur

foto: Jean-Marc RegelinkARNHEM – Op de Kerkewei in Arnhem-Zuid heeft dinsdagavond een overval plaatsgevonden op een woning. Hierbij is een ouder echtpaar in hun eigen woning overvallen.

Rond 18:30 uur belde twee nog onbekende mannen aan bij de woning in Arnhem. Toen de bewoners de deur opende, drongen de mannen naar binnen en bedreigde het ouder echtpaar met een wapen. Zij zijn hierbij niet gewond geraakt maar ze zijn wel hevig geschrokken.

De politie kreeg even later een melding binnen dat de bewoners overvallen waren. Zij zijn direct ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek gestart waaronder een buurtonderzoek. De gevluchte daders zijn nog spoorloos. Zij waren in het donker gekleed en hadden beide hun gezicht bedekt. Ze zijn in onbekende richting gevlucht. Één van hen droeg op dat moment een gele plastic tas bij zich. Het is niet bekent wat de overvallers buit hebben gemaakt.

Getuigen
De politie onderzoekt de overval en is op zoek naar de daders en eventuele getuigen. Mocht u tips hebben of heeft u iets van de overval gezien, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook