Urenlange vertraging op wegen rondom Arnhem - GelreNieuws.nl

Urenlange vertraging op wegen rondom Arnhem

Geplaatst op 9 augustus 2019, om 14:11 uur

ARNHEM – Op de A50 ter hoogte van Terlet hebben vandaag al meerdere ongevallen plaatsgevonden met veel file tot gevolg. Om 13:25 uur werden de hulpdiensten opgeroepen vanwege een auto op de kant. Rondom Arnhem zijn momenteel uren aan files gemeld door de ANWB.

De auto kwam die middag door nog onbekende oorzaak in botsing met zeker één andere auto die ook beschadigd raakte. Één auto belandde op de zijkant en kwam in de bosschage naast de snelweg terecht. Het is vooralsnog onbekend of er iemand gewond bij raakte.

Drie uur vertraging
Rond 14:15 uur vrijdagmiddag staat er op de A50 een file tussen knooppunt Beekbergen en afrit Schaarsbergen met een vertraging van meer drie uur. Dit komt door een ongeluk, zo meldt de ANWB. Twee rijstroken zijn hiervoor afgesloten.

A12
Rijkswaterstaat meldt op Twitter dat de A12 richting Arnhem ook druk is. Hier zijn ook verschillende vertragingen. Onder andere richting Zevenaar en de Duitse grens. De grootste vertraging loop je daar op tussen Arnhem Noord en Zevenaar, die staat rond 14:10 uur op 29 minuten.

Tenminste één van de auto’s van het ongeluk op de A50 worden afgesleept door een berger.

foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com