Hoge energierekening? Dit kunt u eraan doen om het tegen te gaan! - GelreNieuws.nl

Hoge energierekening? Dit kunt u eraan doen om het tegen te gaan!

Geplaatst op 5 december 2021, om 09:00 uur

ELST – De prijzen voor de stroom zijn dit jaar aanzienlijk gestegen. Het is daarom extra interessant om te gaan informeren over hoe u die hoge energierekening de rug kan toekeren.

Zonnepanelen zijn een mooie investering en dus daarbij een goede oplossing. Zeker nu de terugverdientijd van zonnepanelen tussen de 5 en 6 jaar ligt.

Binnen 5 jaar je geld terug verdient
12 panelen kosten op dit moment gemiddeld €4.100,- exclusief BTW. De opbrengt die hiermee opgewekt kan worden = 4.230 kWh per jaar aan stroom. Met een elektriciteitsprijs van 0,25ct per kWh betekent dat, dat u per jaar meer dan €1.000,- euro níet hoeft te betalen aan uw energieleverancier. In dit voorbeeld heeft u dus binnen 4,5 jaar de gehele investering en uw systeem terugverdiend.

Atama Solar Energy BV uit Elst is het bedrijf die u hier verder in kan adviseren en begeleiden. Zij gaan alleen voor de beste kwaliteit. Informatie over de zonnepanelen, maar ook over laadpalen zijn eenvoudig op te vragen. Op werkdagen zijn ze te bereiken op telefoonnummer 088-297 34 00, of stuur een mail. Al meer dan 12.000 mensen gingen u voor.

Het aantal aanvragen loopt momenteel flink op, waardoor ons advies is niet te lang te wachten met een aanvraag voor deze duurzame investering. Des te sneller bespaart u op uw energierekening. De adviseurs van Atama berekenen precies wat u nodig heeft en hoeveel u per jaar gaat opwekken en besparen.

Tijdens een schouw op locatie zal uitvoerig het kabel traject en het leg plan van de panelen besproken worden, zodat u als klant precies weet waar u op de dag van installatie aan toe bent.

Over Atama Solar Energy
Atama Solar Energy is een dynamische, vooruitdenkende organisatie met de focus op zonne-energie. Sinds 2009 is Atama expert op het gebied van zonnepanelen, waar inmiddels ook laadpalen aan het assortiment zijn toegevoegd. Dit doen zij voor zowel particulieren als bedrijven. Atama behoort tot de top 5 installateurs van Nederland.
‘Atama’ is afgeleid van de Japanse uitdrukking ‘Atama ga ii‘. Deze uitdrukking betekent letterlijk ‘slim hoofd’ en wordt in het Japans gebruikt voor iemand die erg slim of intelligent is. Slim omgaan met beschikbare energie die opgewekt kan worden door de zon, maakt ‘Atama Solar Energy’.

Visie Atama Solar Energy
Zij zetten zich in voor energieprojecten die meerwaarde hebben voor een schoner milieu. Op deze manier willen ze een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie en maatschappij. Naast een succesvolle implementatie van projecten vinden zij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling is hierbij van essentieel belang.

Daarom besteden zij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat hun projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen. ‘Jong geleerd is oud gedaan!‘

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com