+ Automobilist rijdt zonder rijbewijs en met drank op - GelreNieuws.nl

+ Automobilist rijdt zonder rijbewijs en met drank op

Geplaatst op 7 maart 2009, om 19:44 uur

politieZUTPHEN – De politie heeft vrijdag 6 maart een 26-jarige man uit Deventer op de Leeuweriklaan in Zutphen aangehouden voor het rijden onder invloed en voor het rijden tijdens een ontzegging.

De man had een tijdelijke ontzegging van zijn rijbevoegdheid, maar reed toch in een auto. Agenten zagen hem omstreeks 21.30 uur rijden op de Kerkstraat. De man werd staande gehouden en na controle bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar blies hij een promillage van 1,2.  De politie maakt proces-verbaal op.

Tweetal aangehouden na ingooien ruit

ZUTPHEN – De politie heeft zaterdag 7 maart omstreeks 00.45 uur een 18-jarige inwoner van de gemeente Berkelland en een 21-jarige inwoner van de gemeente Gorssel op heterdaad aangehouden voor vernieling.

De politie kreeg de melding dat van een woning aan de Berkelsingel een ruit was vernield. Korte tijd later konden de twee mannen op de Weg naar Laren worden aangehouden. Zij werden voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Man krijgt vuist in gezicht

GORSSEL – De politie heeft vrijdagavond 6 maart een 29-jarige man uit de gemeente Lochem aangehouden voor mishandeling.

De man werd aangehouden nadat hij omstreeks 23.15 uur op de Hoofdstraat in Gorssel tijdens een ruzie een inwoner van Gorssel een vuistslag in zijn gezicht had gegeven. De man werd na zijn aanhouding voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau. De inwoner van Gorssel is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Te veel alcohol

VORDEN – Een 38-jarige man uit Vorden is tijdens een alcoholcontrole in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 maart aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De man bleek bij een controle om 01.25 uur, op de Kerkhoflaan in Vorden gedronken te hebben. Hij werd daarop overgebracht naar het politiebureau, waar hij een promillage van 1,5 blies. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs is ingenomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Jongedame beledigd politiemensen

DOETINCHEM – Vrijdag 6 maart rond 22.15 uur is een 20-jarige vrouw uit Doetinchem aangehouden voor het beledigen van politieagenten.

De vrouw hield zich onnodig op in het trapportaal van een parkeergarage aan de Burgemeester van Nispenstraat en kreeg hiervoor een bekeuring. De vrouw was het hier niet mee eens en begon de agenten uit te schelden. Zij is hierop aangehouden voor belediging. Na verhoor is zij in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Politie waarschuwt voor vergiftigde leverworst

’s- HEERENBERG – Op de kruising van de Slotlaan met de Benedensteenakkers in ’s-Heerenberg zijn vrijdag 6 maart enkele stukken leverworst aangetroffen die mogelijk vergiftigd zijn. Een getuige meldde de vondst bij de politie. De politie waarschuwt honden- en kattenbezitters alert te zijn en indien zij stukken worst aantreffen dit te melden bij de politie.

Nachtje cel voor beledigende wildplasser

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 maart een 50-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij op de Kapelstraat in het openbaar tegen een muur urineerde.

Toen de man rond 02.35 uur door de politie werd aangesproken op zijn gedrag en bekeurd werd, beledigde hij de politiemensen meerdere malen, waarop hij werd aangehouden en ingesloten.

Drie jongeren aangehouden na graffitispuiten

HARDERWIJK – De politie heeft vrijdagochtend 6 maart drie 15-jarige jongens uit de gemeente Nunspeet aangehouden voor het bekladden van steunkolommen van een viaduct van de A28 bij de Westermeenweg in Harderwijk door middel van graffiti.

De politie kreeg om 08.40 uur de melding van een getuige. De jongeren zouden door middel van graffiti steunkolommen onder het viaduct van de A28 bij de Westermeenweg in Harderwijk bekladden. Agenten die ter plaatse gingen zagen drie jongens wegrennen. Zij konden korte tijd later worden aangehouden en werden overgebracht naar het politiebureau. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Hun ouders zijn in kennis gesteld van het gebeurde en de jongens worden aangemeld bij een jeugdpreventieproject waar een passende maatregel wordt opgelegd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com