+ Automobilist reed mogelijk opzettelijk over eend - GelreNieuws.nl

+ Automobilist reed mogelijk opzettelijk over eend

Geplaatst op 6 maart 2009, om 18:11 uur

eendULFT – De politie zoekt contact met getuigen van een incident met een eend. Dit gebeurde op woensdagavond 3 maart is op De Blenk in Ulft.

De politie kreeg rond 19.20 uur de melding van een incident, waarbij een bestuurder mogelijk bewust over een eend was gereden. Vervolgens is hij uit de auto zijn gestapt en over wat toen gebeurde wil de politie graag meer duidelijkheid krijgen. Hij is daarna weer in zijn auto gestapt en in de richting van de Dr Ariensstraat weggereden. Het dier is dood aangetroffen. De identiteit van de bestuurder is inmiddels bekend, maar meer informatie over het incident is wenselijk.

De politie weet dat er meerdere mensen zijn die het incident hebben gezien. Zij worden verzocht te bellen met de politie via 0900-8844.

Bejaarde vrouw overvallen in woning

APELDOORN – Op donderdagavond 5 maart vond er een overval plaats op een op leeftijd zijnde vrouw uit Apeldoorn. De vrouw werd in haar woning aan de Duivenlaan door een onbekende man met een steekwapen bedreigd en moest geld afstaan. De man ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Omstreeks 20:00 uur stond de nog onbekende man aan de bel. De vrouw deed de deur open, waarop zij werd bedreigd met een steekwapen. De vrouw moest onder bedreiging geld afstaan. De man is met een onbekend geldbedrag vertrokken. Hierop kon de vrouw de buren waarschuwen die de politie alarmeerde.
De man voldoet aan het volgende signalement: ongeveer 20 jaar oud, geheel in het zwart gekleed, mager postuur en droeg een donkere muts.

Er werd slachtofferhulp voor de vrouw geregeld. De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Jonge rokers betrapt

ERMELO – De politie heeft donderdag 5 maart twee 13-jarige jongens uit Ermelo aangehouden voor winkeldiefstal. De twee namen een pakje sigaretten mee zonder deze te betalen bij een supermarkt aan de Garsteland in Ermelo.

Omstreeks 12:35 uur kreeg de politie de melding binnen van de winkeldiefstal. Een oplettend personeelslid zag dat de jongens een pakje sigaretten meenamen zonder deze te betalen. Hij droeg de jongens over aan de politie. Op het politiebureau zijn de twee aangemeld voor een jeugdpreventieproject waar een passende maatregel wordt opgelegd.

Zutphenaar gewond bij vechtpartij

ZUTPHEN – De politie heeft donderdagmiddag 5 maart een 19-jarige man uit Deventer aangehouden voor mishandeling en meerdere vernielingen. Een 27-jarige man uit Zutphen raakte bij de mishandeling gewond aan zijn oog.

De politie ontving omstreeks 15:30 uur een melding van een vechtpartij bij een autobedrijf aan de Mercuriusweg in Zutphen. Ter plaatse bleek een 27-jarige Zutphenaar mishandeld te zijn. Ook bleken er drie ruiten en een auto te zijn vernield. De 19-jarige man uit Deventer werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De Zutphenaar raakte gewond aan zijn oog. De man uit Deventer is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de mishandeling en vernielingen in onderzoek. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bestuurder keek te diep in het glaasje

TWELLO – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 6 maart een 33-jarige automobilist uit Deventer aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man werd omstreeks 03:00 uur tijdens een controle staande gehouden aan de Rijksstraatweg in Twello. De blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.4. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Man aangehouden na verduistering bestelauto

ALMEN – De politie heeft donderdagmorgen 5 maart een 38-jarige man uit de gemeente Lochem aangehouden voor verduistering van een bestelauto.

De man werd ervan verdacht een bestelauto van een Duitse leasemaatschappij te hebben verduisterd. Hij werd aangehouden en het voertuig werd door de politie in beslaggenomen. Na onderzoek is het voertuig ter beschikking gesteld aan de rechtmatige eigenaar. De 38-jarige man kon na verhoor weer naar huis. De politie maakt proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com