+ Man gooit ruit in - GelreNieuws.nl

+ Man gooit ruit in

Geplaatst op 12 april 2009, om 14:40 uur

kapotte_ruitWARNSVELD – De politie heeft zaterdag 11 april een 34-jarige man uit Warnsveld aangehouden op verdenking van vernieling van een ruit.

Bij de politie kwam omstreeks 23.45 uur de melding binnen dat de man een ruit van een woning aan de Gaikhorst had vernield. Agenten die ter plaatse gingen zagen dat de ruit van een voordeur was vernield en hoorden dat de 34-jarige man vertelde dat hij dat had gedaan. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.

Aangehouden na vernieling winkelruiten

WARNSVELD – Een 27-jarige inwoner van Warnsveld is zondagochtend 12 april aangehouden op verdenking van vernieling van vier ruiten van een winkel

Omstreeks 06.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een persoon ruiten vernielde op de Dreiumme in Warnsveld. Agenten die ter plaatste gingen konden op aanwijzingen van een getuige de 27-jarige man aanhouden. Hij is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Mislukte proefrit

APELDOORN – Een 56-jarige man uit Schiedam is zaterdag 12 april gewond geraakt nadat hij met een motor op de Griftsemolenweg in Vaassen ten val kwam.

De man maakte omstreeks 13.00 uur een proefrit met een motor en trok te hard op, waarna hij de macht over het stuur verloor. Hierdoor kwam hij ten val. De man is met schaafwonden en pijnlijke ribben overgebracht naar het ziekenhuis. De motor raakte aan de linkerzijde beschadigd.

Schuur uitgebrand

DOETINCHEM – In de nacht van zaterdag op zondag 12 april is brand ontstaan in een leegstaande schuur aan de Houtkampstraat in Doetinchem.

De brandmelding kwam omstreeks 05.50 uur bij de politie en brandweer binnen. Omdat het om een slooppand ging heeft de brandweer de schuur gecontroleerd uit laten branden.

Brooddieven aangehouden

TERBORG – Een 34-jarige man uit Terborg en een 22-jarige vrouw uit Bocholt (Dld) zijn zaterdagochtend 11 april door de politie aangehouden nadat zij bij een supermarkt aan de IJsselweg in Terborg brood hadden weggenomen.

Medewerkers van de supermarkt zagen op camerabeelden dat de twee omstreeks 06.00 uur brood wegnamen vanaf een kar die buiten bij de winkel stond. De man en vrouw zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Man aangehouden na mishandeling

NEEDE – De politie heeft zaterdagavond 11 april een 26-jarige man uit Polen aangehouden. De man had een andere man mishandeld in een woning aan de Karelsdijk in Neede.

Omstreeks 23.10 kreeg de politie de melding dat een Poolse man in een woning mensen zou bedreigen met een mes. Agenten die ter plaatse gingen troffen de 26-jarige man aan die even daarvoor een 33-jarige Poolse man had mishandeld. De mannen hadden onenigheid gekregen en de 33-jarige Pool werd door zijn 26-jarige landgenoot geslagen. Ook werd hij bij zijn keel gepakt. Er was geen sprake van bedreiging met een mes. De 26-jarige Pool is aangehouden voor mishandeling en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

Man bedreigd portier

DOETINCHEM – Een 35-jarige man uit Zelhem is zondagochtend 12 april aangehouden nadat hij een portier van een horecagelegenheid in Doetinchem had bedreigd.

Het incident deed zich in de nacht van zaterdag op zondag 12 april omstreeks 04.30 uur in het centrum van Doetinchem voor. De 35-jarige Zelhemmer bedreigde de portier omdat hem al meerdere keren de toegang tot enkele horecagelegenheden was geweigerd. De man is na zijn aanhouding overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

Man met messen aangehouden

RUURLO – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 12 april een 32-jarige man uit Ruurlo aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van twee messen.

De politie ontving omstreeks 03.30 uur de melding dat er een opstootje zou zijn in de Dorpsstraat, en dat één persoon messen bij zich zou hebben. Agenten die ter plaatse gingen troffen daar de 32-jarige man aan die in het bezit bleek te zijn van twee messen. Hij is aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Wapens en Munitie en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. De messen zijn in beslag genomen.

Man aangehouden na beledigen agent

BORCULO – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 12 april een 26-jarige man uit Borculo aangehouden voor belediging.

De man beledigde een agent nadat deze hem omstreeks 02.45 een bekeuring had gegeven voor het fietsen zonder verlichting. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij in vrijheidgesteld. Over de afhandeling van de zaak wordt contact opgenomen met de Officier van Justitie.

Motorrijder gewond

ERMELO – Een 35-jarige motorrijder uit Ermelo is zaterdag 11 april omstreeks 11.55 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Arendweg in Ermelo.

Een 42-jarige automobilist uit Ermelo reed over de Arendlaan en sloeg linksaf de Zwaluwstraat in. Hij zag daarbij de motorrijder over het hoofd. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij de motorrijder ten val kwam en gewond raakte. De man is met een diepe vleeswond in zijn gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.

Aangehouden na vernieling auto

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 12 april een 20-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van vernieling van een auto.

Portiers van een horecagelegenheid zagen dat de man op de Flevoweg tegen een auto trapte en hielden hem aan. Zij waarschuwden de politie, waarna ze de man aan de politie overdroegen. De man werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com