Politieagenten geschopt en geslagen in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Politieagenten geschopt en geslagen in Apeldoorn

Geplaatst op 11 april 2009, om 13:03 uur

Foto: Nicolaas KerkmeijerAPELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 11 april een 18-jarige inwoner uit Apeldoorn aangehouden voor beledigen, bedreigen en het mishandelen van agenten in Apeldoorn.

Omstreeks 04.00 uur ontstond er een opstootje tussen twee mannen in het centrum van Apeldoorn. Agenten die de mannen wilden scheiden werden beledigd. Hierop werd een 18-jarige Apeldoorner aangehouden. De man verzette zich tegen de aanhouding en een agent die te hulp schoot bij de aanhouding kreeg vervolgens van de 18-jarige Apeldoorner een vuistslag tegen zijn hoofd. De agent kwam hierdoor ten val. Direct daarna kreeg hij nog een vuistslag tegen zijn hoofd en werd hij geschopt. De 18-jarige man bleef zich hevig verzetten tegen zijn aanhouding en gedroeg zich zeer agressief. Ook een andere agent die te hulp schoot werd geschopt. De man is na zijn aanhouding overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Twee agenten hebben zich onder doktersbehandeling gesteld.

Een 21-jarig man uit Apeldoorn werd aangehouden omdat hij wilde beletten dat de 18-jarige Apeldoorner werd aangehouden. Ook de 21-jarige man beledigde agenten. Ook een 32-jarige man uit Hengelo (Ov) werd aangehouden. Hij bemoeide zich eveneens met de aanhoudingen en beledigde daarbij agenten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com