Dode en gewonden bij ongeluk N332 Laren - GelreNieuws.nl

Dode en gewonden bij ongeluk N332 Laren

Geplaatst op 12 april 2009, om 13:41 uur


LAREN(Gld.)
– Bij een verkeersongeval op de N332, de weg tussen Laren en de snelweg A1, is zaterdagavond een 55 jarige inwoonster van Laren zwaar gewond geraakt. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis waar ze enige tijd later aan haar verwondingen overleed.

Het ongeval vond omstreeks 19.00 uur plaats. Vermoedelijk kwam de 55-jarige vrouw op de op de linker weghelft terecht waar ze frontaal tegen een haar tegemoetkomende auto botste. Hierna botste ze tegen een tweede personenauto, waarna haar auto over de kop vloog en op kop op de weg terecht kwam. Hulpdiensten waren massaal ter plaatse. Naast brandweer, politie en 4 ambulances was ook de traumahelikopter ingezet.

De vrouw raakte bij de aanrijding zwaar gewond, gebroken been en inwendig letsel, en is overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede waar zij enige uren later is overleden.

Inzittenden van de auto’s waar de vrouw tegenaan botste, twee mannen uit Rotterdam (44 en 18 jaar) en een 28-jarige man uit Zoetermeer, zijn met diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo.

De verkeersongevallen dienst van de politie heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Hierdoor was de N332 geruime tijd afgesloten.

Dit is het derde ongeval in korte tijd op de Provincialeweg N332 bij Laren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com