Motorrijder komt om bij ongeval Terwolde - GelreNieuws.nl

Motorrijder komt om bij ongeval Terwolde

Geplaatst op 22 mei 2009, om 22:52 uur

Traumahelikopter 's nachtsTERWOLDE – Op de Bandijk in Terwolde is vrijdagavond een 31-jarige motorrijder uit Deventer om het leven gekomen nadat hij van de weg raakte en tegen een betonnen gebouwtje belandde. Dat meldde de politie.

Vermoedelijk reed de motorrijder, komende uit de richting Terwolde, in de bocht ter hoogte van restaurant ’t Diekhuus op de verkeerde weghelft. Toen er een auto bleek te naderen probeerde de motorrijder hier links omheen te rijden, maar kwam daarbij in de linkerberm terecht en botste tegen een betonnen gebouwtje van het Waterschap.

Inzittenden van een auto zagen het ongeval gebeuren en hebben direct  112 gebeld en eerste hulp verleend.  Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse.  Ondanks reanimatie overleed het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. In verband met het onderzoek van de politie was de Bandijk  tussen de Haverkampseweg en de Meermuidenseweg  lange tijd in beide richtingen afgesloten.

De Bandijk is erg populair bij motorrijders. In het verleden vonden meerdere ernstige ongevallen plaats.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com