+ Aangehouden voor bezit harddrugs - GelreNieuws        

+ Aangehouden voor bezit harddrugs

Geplaatst op 15 augustus 2009, om 12:50 uur

APELDOORN – De politie heeft vrijdagmiddag 14 augustus drie mannen uit Apeldoorn aangehouden nadat zij in het bezit bleken te zijn van harddrugs.

Surveillerende agenten zagen het drietal rond 14:40 uur aan de Korte Kanaalstraat in Apeldoorn staan. Een 42-jarige Apeldoorner stond met zijn fiets naast een geparkeerde auto met de 39-, en 43-jarige inzittenden te praten. Het drietal gedroeg zich verdacht waarop zij gecontroleerd werden. Bij de controle bleken de mannen in het bezit te zijn van harddrugs. Het drietal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor konden de mannen weer naar huis. De aangetroffen drugs werden in beslaggenomen en worden vernietigd. De politie maakt proces-verbaal op.

Auto uit garage gestolen

ERMELO – Tussen vrijdag 7 en vrijdag 14 augustus is er vanuit een garage aan de Oude Telgterweg in Ermelo een oldtimer ontvreemd.

De eigenaar had zijn rode oldtimer van het merk Fiat, type 500L, op vrijdag 7 augustus in de garage aan de Oude Telgterweg in Ermelo geparkeerd. Toen hij op vrijdag 14 augustus terug kwam bij het pand bleek de auto te zijn ontvreemd. Er bleek onder andere een deur van het pand te zijn opengebroken. De politie heeft de auto als gestolen geregistreerd en stelt een onderzoek in.

Gewond bij aanrijding op scooter

HULSHORST – Een 17-jarige scooterrijder is vrijdagmiddag 14 augustus gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De jongen is met onder andere letsel aan zijn neus en gebit overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 14:45 uur. Een 55-jarige automobilist reed over de Harderwijkerweg in Hulshorst, hij kwam vanuit de richting Waterweg. Op de T-kruising met de Akkerweg sloeg de automobilist linksaf. Hij zag daarbij de in tegengestelde richting rechtdoor rijdende scooterrijder vermoedelijk over het hoofd waardoor er een botsing ontstond. De scooterrijder kwam ten val en raakte gewond. Hij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Zonder verlichting op gestolen fiets

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 augustus een 49-jarige Apeldoorner aangehouden nadat hij op een gestolen fiets reed.

Surveillerende agenten zagen rond 00:15 uur een man zonder verlichting fietsen over de Molenstraat-centrum in Apeldoorn. De fietser werd aan de Molendwarsstraat staande gehouden. Toen de agenten de man een bekeuring wilde geven bleek de fiets van diefstal afkomstig te zijn. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor werd ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.