+ Auto in de sloot, inzittende gewond - GelreNieuws.nl

+ Auto in de sloot, inzittende gewond

Geplaatst op 18 augustus 2009, om 16:38 uur

Foto: Johan SiebelingDOORNSPIJK – Een 20-jarige man uit Dronten raakte maandagochtend 17 augustus gewond nadat hij op de Zuiderzeestraatweg west in Doornspijk met de auto waarin hij zat in een sloot terecht kwam. Hij werd voor controle door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 24-jarige automobiliste uit Dronten reed omstreeks 08:45 uur over de Zuiderzeestraatweg west richting Elburg. Door nog onbekende oorzaak raakte zij de macht over het stuur kwijt en begon te slippen. De auto kwam in een nabijgelegen sloot tot stilstand.
De brandweer reed toevallig achter de auto waardoor deze direct eerste hulp kon verlenen. De bestuurster raakte licht gewond. Na controle door ambulancepersoneel kon zij haar weg vervolgen. Haar 20-jarige bijrijder werd met letsel aan rug en nek door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Man verdacht van winkeldiefstal

AALTEN – De politie zoekt getuigen van een diefstal bij een drogisterij Bredevoortsestraatweg in Aalten. Het feit vond zaterdag 15 augustus plaats en de verdachte wist te ontkomen.

Een onbekende man trachtte daar rond 17.00 uur een fles parfum te stelen, maar werd op heterdaad betrapt door het winkelpersoneel. Hierbij ontdekte het personeel dat er in de tas van de man nog veel meer spullen zaten, die vermoedelijk van andere diefstallen afkomstig waren. De man wist helaas te vluchten. Hij fietste weg de Bredevoortsestraatweg in en is vervolgens rechtsaf geslagen de Peperstraat in en uiteindelijk over de parkeerplaats van het Hoge Blik weggefietst. Het signalement van de man luidt; 20-25 jaar, getint, normaal postuur, donker kort haar en brildragend.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over dit incident te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800 – 7000 ( Meld Misdaad Anoniem).

Drugsdealer opgepakt

APELDOORN – De politie heeft maandagochtend 17 augustus een 30-jarige man, zonder vaste woon- en verblijfplaats, aangehouden op verdenking van handel in drugs.

De man werd aanvankelijk gesignaleerd op de Stationsstraat waar hij drugs verhandelde. Even daarna werd hij door de politie aangetroffen op de Kanaalstraat. Hij werd aangehouden en bleek in het bezit van een geldbedrag dat vermoedelijk bij de handel was ontvangen.
Het geld werd in beslag genomen. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Auto zonder wielen

ZUTPHEN – Op maandagochtend treft een 52-jarige vrouw uit Zutphen haar auto aan zonder wielen. In de nacht van zondag op maandag 17 augustus zijn deze van haar auto weggenomen en is de radio uit de auto gestolen.

De politie ontving op maandagochtend 17 augustus omstreeks 07:45 uur een melding dat de vrouw haar auto op blokken en zonder wielen op de parkeerplaats voor haar woning aan de Moesmate in Zutphen aangetroffen had. Men heeft ook de radio uit de auto ontvreemd. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Inbrekers overlopen


EERBEEK
– De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak in een woning aan de Harderwijker-weg in Eerbeek. De verdachten werden op maandagavond 18 augustus overlopen. Bij hun vluchtpoging beschadigden zij een zwembad en de auto van de buren.

De politie ontving op maandagavond omstreeks 20:35 uur de melding dat enkele onbekende mannen in een rode auto zich ophielden op de oprit van een woning aan de Harderwijkerweg in Eerbeek. De bewoners waren op dat moment niet thuis. Toen de betreffende bewoners arriveerden, maakten de mannen zich met de rode auto snel uit de voeten en reden daarbij een plastic zwembad en de auto van de bewoners kapot. Later bleek dat er bij de daarnaast gelegen woning was ingebroken. Het is nog onduidelijk welke goederen hierbij zijn weggenomen. De daders zijn met hoge snelheid richting Dieren gereden. De politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen van de vluchtende dieven wordt verzocht contact met de politie op te nemen via 0900 – 8844.

Autobrand

DIDAM – Op maandagmiddag 17 augustus stond er op de Bievanckweg in Didam een personenauto in brand. De motor van de auto was in brand gevlogen.

De hulpdiensten ontvingen omstreeks 17:00 uur de melding van de brand. De motor van een personenauto stond in brand. Een passerende automobilist had met een brandblusser nog getracht het vuur te blussen. Dit lukte niet en de gealarmeerde brandweer bluste de brand. De oorzaak van de motorbrand is niet bekend. De auto van de 40-jarige eigenaar uit Didam is afgesleept.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com