Man vermist - GelreNieuws.nl

Man vermist

Geplaatst op 17 augustus 2009, om 16:34 uur

Man vermist in HarderwijkHARDERWIJK – De politie verzoekt namens de familie bekend te worden gemaakt met de verblijfplaats van de 41-jarige Arne Lipplaa uit Harderwijk. De man is zaterdagmiddag 15 augustus als vermist opgegeven.

De man heeft vermoedelijk op vrijdag de 14e augustus op een aluminiumkleurige mountainbike zijn woning verlaten. Hij heeft enkele persoonlijke spullen, waaronder zijn identiteitsbewijs meegenomen. Er stond geen reis gepland en het is niet duidelijk waar hij naar toe is gegaan.

Lipplaa voldoet aan het volgende signalement: 41 jaar, 1.80 m, stevig postuur, bol gelaat en een kaal geschoren hoofd. Waarschijnlijk heeft hij een stoppelbaardje. Er is over zijn kleding niets bekend.

De politie heeft dit weekend een SMS-Alert bericht over de vermiste man verstuurd. De tips die hierop kwamen, hebben nog niet geleid tot het aantreffen van de vermiste Harderwijker.

Mensen die weten waar Lipplaa zich bevindt, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Harderwijk via 0900 – 8844.