Twee ernstig gewonden bij steekpartij

Geplaatst op 16 augustus 2009, om 19:49 uur

Foto: 112achterhoek-nieuws.nlDOETINCHEM – De politie is zondagmiddag 16 augustus een uitgebreid onderzoek gestart naar aanleiding van een steekincident in het centrum van Doetinchem. Bij het incident zijn  twee mannen ernstig gewond geraakt.

De alarmcentrale ontving rond 15:45 uur een melding van een onwel geworden man die op straat werd aangetroffen aan de Korte Heezenstraat in Doetinchem. Ter plaatse bleek het niet om een onwelwording te gaan maar om een steekincident. Het slachtoffer werd ernstig gewond door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het onderzoek dat direct werd ingesteld trof de politie in een woning aan dezelfde straat een tweede slachtoffer aan. Ook hij bleek zwaargewond en werd met behulp van een hoogwerker van de brandweer uit de woning gehaald en door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is een uitgebreid buurt-, sporen- en rechercheonderzoek gestart om te achterhalen wat er zich precies heeft voorgedaan. Het is op dit moment niet duidelijk of er nog andere personen bij het steekincident betrokken zijn. In verband met het onderzoek roept de politie getuigen op zich te melden. De politie is onder andere op zoek naar een jongeman die het slachtoffer op straat heeft aangesproken. Deze man en andere getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.