+ Papiercontainer in brand in Hattem

Geplaatst op 31 oktober 2009, om 14:47 uur

HATTEM – Op vrijdagmiddag 30 oktober is er een brand ontstaan in een papiercontainer aan de Hoopjesweg in Hattem.

De brand werd rond 17:15 uur gemeld. De brandweer heeft de brandende container geblust. De politie heeft een onderzoek ingesteld en sluit brandstichting niet uit.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Winkeldief aangehouden

ERMELO – Op vrijdagmiddag 30 oktober heeft de politie een 24-jarige man uit de gemeente Deventer verhoord over een poging winkeldiefstal. De man werd betrapt door het winkelpersoneel toen hij in de supermarkt verzorgingsproducten onder zijn jas stopte.

Het winkelpersoneel van een supermarkt aan de Burg. Langmanstraat in Ermelo zag dat de man goederen wilde wegnemen en alarmeerde de politie. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Fietsster gewond na aanrijding

PUTTEN – Op vrijdagmorgen 30 oktober is een 14-jarige fietsster uit Putten gewond geraakt na een aanrijding met een bestelauto. De fietsster is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 09:00 uur. Een 28-jarige bestuurder van een bestelauto uit Putten reed over de Kerkstraat in Putten. Op het kruispunt van de Kerkstraat met het Kerkplein zag hij de van rechts naderende fietsster vermoedelijk over het hoofd waardoor hij optrok en de fietsster tegen de bestelauto botste. Het meisje kwam ten val en raakte gewond aan haar been. Ze werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval op A28

HATTEM – Een 72-jarige automobilist uit Dalfsen is vrijdagavond 30 oktober licht gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Rijksweg A28 bij Hattem. De man werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 19:30 uur. De automobilist reed over de Rijksweg A28 vanuit Amersfoort richting Zwolle. Nadat de man een vrachtauto had ingehaald raakte hij door onbekende oorzaak de vangrail in de middenberm. Het voertuig schoot vervolgens naar rechts waarna de bestuurder een stuurcorrectie maakte en wederom tegen de vangrail botste. Het voertuig sloeg over de kop en kwam ter hoogte van de vluchtstrook tot stilstand. De automobilist raakte licht gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.