+ Drie zitmaaiers gestolen in Lochem

Geplaatst op 5 november 2009, om 17:04 uur

LOCHEM – Tussen dinsdag en woensdag 4 november werden er drie zitmaaiers weggenomen. De maaiers werden gestolen vanuit drie locaties aan de Dochterenseweg in Lochem.

De politie kreeg woensdag 4 november de melding dat  er een zitmaaier was weggenomen vanuit een loods. Ook was er op twee andere plekken in de straat een zitmaaier ontvreemd. De politie is een onderzoek gestart. Mensen die iets verdachts gezien hebben kunnen zich melden via 0900-8844.

Twee mannen aangehouden na mishandeling

ZUTPHEN – De politie heeft woensdagavond 4 november twee 30-jarige mannen, uit Brummen en  Zutphen, aangehouden voor mishandeling. De twee hadden een man mishandeld op de Noorderhaven in Zutphen.

De politie kreeg omstreeks 19:00 uur de melding binnen van de mishandeling. De drie mannen kregen een woordenwisseling waarop de twee de andere man sloegen en schopten. De man kon de politie alarmeren. Agenten hielden het tweetal aan en namen ze mee naar het bureau. Ze zijn ingesloten voor nader verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man onder invloed achter het stuur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 5 november een 36-jarige man uit Zutphen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man werd op de Graaf Oottosingel gecontroleerd.

De automobilist werd omstreeks 02:05 uur gecontroleerd. Hij bleek onder invloed van alcohol en werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 0,7. Hij kreeg een boete en een rijverbod. Bij controle bleek dat de man nog een boete had openstaan. Deze kon hij direct voldoen.

Vrouw aangehouden na winkeldiefstal

ZUTPHEN – De politie heeft woensdag 4 november een 47-jarige vrouw uit Zutphen bekeurd voor winkeldiefstal. De vrouw werd in een winkel aan de Ruijs de Beerenbrouckstraat betrapt op het wegnemen van goederen.

De politie kreeg omstreeks 17:00 uur de melding van de winkeldiefstal. De vrouw werd door winkelpersoneel betrapt en overgedragen aan de politie. Zij werd meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen haar werd opgemaakt.

Auto gestolen

VORDEN – In de nacht van dinsdag op woensdag 4 november is er een auto gestolen in het Kerspel in Vorden. Het gaat om een groene Peugeot 205.

De diefstal heeft tussen 20:00 en 08:00 uur plaatsgevonden. Het is nog onbekend hoe de auto is gestolen, want de gedupeerde is nog in het bezit van de autosleutels. Het bouwjaar van de auto is 1992 en heeft het kenteken FL-SB-59. De auto staat nu landelijk geregistreerd als gestolen.