+ Vandalen gooien auto omver

Geplaatst op 2 november 2009, om 17:47 uur

ERMELO – In de nacht van zaterdag op zondag 1 november hebben onbekenden in de Van Limburg Stirumlaan in Ermelo een kleine personenauto op zijn kant geduwd.

De auto stond naast een woning in een parkeervak geparkeerd. De eigenaar zag rond 01:45 uur zijn auto nog intact op zijn plek staan. De volgende ochtend, omstreeks 08:45 uur, zag de eigenaar de auto op zijn kant liggen. De linkerzijde raakte beschadigd. De politie heeft de vernieling in onderzoek en vraagt mensen die iets gehoord of gezien hebben te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Woninginbraak en auto gestolen

PUTTEN – In de nacht van zaterdag op zondag 1 november is in een woning in de Oldenbarneveltstraat in Putten ingebroken. Met de buitgemaakte autosleutels werd ook een auto gestolen.

De inbraak heeft plaatsgevonden tussen 02:00 en 02:30 uur. Men is binnengekomen door een deur te forceren. Er werden autosleutels en autopapieren ontvreemd terwijl de bewoner niet thuis was. Met de sleutels werd vervolgens een zwarte Daewoo Lanos gestolen, met als kenteken 06-HK-NT. De auto staat nu landelijk geregistreerd als gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844.