+ Automobiliste rijdt door na aanrijding met bromfietsster

Geplaatst op 3 december 2009, om 17:57 uur

WILP (Gld.) – Op zaterdagochtend 28 november is in Wilp een 17-jarig meisje gewond geraakt, nadat zij in aanrijding kwam met een automobiliste. De autobestuurster reed door nadat het meisje met haar snorfiets ten val gekomen was.

Het meisje uit Twello reed rond 07:55 uur met haar snorfiets op het fietspad van de HW Iordensweg. Toen ze daar het kruispunt met de Zwarte Kolkstraat wilde oversteken, kwam ze in aanrijding met een automobiliste, die ook op de HW Iordensweg reed en af wilde slaan. Het meisje kwam te vallen en schoof door naar aan de andere kant van de weg. De vrouwelijke autobestuurster reed echter door. Het meisje heeft nog getracht een andere passerende automobilist op het ongeval te attenderen, maar dit lukte niet. Ook deze auto reed door. Het slachtoffer hield diverse schaafwonden over aan het ongeval, maar wist haar weg te vervolgen. De politie komt graag in contact met de twee autobestuurders en vraagt hen zich te melden via 0900-8844.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Woninginbraak

EPSE – Op woensdag 2 december is er ingebroken in een woning aan de Wentholtweg in Epse. Het is nog onduidelijk of er wat is weggenomen.

De inbraak vond overdag plaats. Men heeft een raam geforceerd om binnen te komen. Het hele huis werd doorzocht. De politie heeft de inbraak in onderzoek.