+ Bestolen van portemonnee in supermarkt

Geplaatst op 2 december 2009, om 16:47 uur

NUNSPEET – Op dinsdag 1 december is een 86-jarige vrouw tijdens het winkelen in een supermarkt in Nunspeet het slachtoffer geworden van zakkenrollerij.

De vrouw deed vanaf 13:15 uur boodschappen bij een supermarkt aan de Harderwijkerweg. Toen ze na een half uur bij de kassa kwam, ontdekte de Nunspeetse dat ze van haar portemonnee was bestolen. Tijdens het winkelen hadden twee Nederlands sprekende mannen zich verdacht gedragen. Met de pas die in haar portemonnee zat, bleek ondertussen al een ruim geldbedrag te zijn gepind. De politie heeft de diefstal in onderzoek en vraagt mensen die mogelijk tips hebben of andere informatie kunnen verschaffen te bellen met 0900-8844.

Contact gezocht met getuige

ELBURG – De politie zoekt contact met een getuige en de bestuurder van een auto die maandag  30 november betrokkenen waren bij een ongeval in Elburg. Een 15-jarige fietser raakte hierbij gewond.

De fietser kreeg omstreeks 16.00 uur een ongeval met een auto. Hij heeft daarbij een bloedende hoofdwond en een hersenschudding opgelopen. Hij kan zich niet veel meer van het ongeval herinneren. Het enige wat hij weet, is dat hij door een manspersoon is geholpen.
Het ongeval kan gebeurd zijn op de Oostendorperstraatweg of de Reesweg tussen Elburg en Oosterwolde.

Drugs aangetroffen tijdens verkeerscontrole

HEERDE – Agenten hebben dinsdagavond 1 december en 25-jarige man uit Wapenveld aangehouden. Bijbeen verkeerscontrole troffen zij drugs in zijn auto aan.

Agenten hielden aan het begin van de avond en verkeerscontrole op de Dorpsstraat. Een automobilist werd aan de kant gezet omdat hij geen gordel droeg. Tijdens het verbaliseren, zagen agenten dat er in de auto vermoedelijk verdovende middelen lagen. Bij onderzoek werden er vier zakjes wit poeder en een flesje GHB aangetroffen. De verdachte is aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.