+ Scooterrijdster botst op oplegger vrachtwagen - GelreNieuws        

+ Scooterrijdster botst op oplegger vrachtwagen

Geplaatst op 1 december 2009, om 17:24 uur

HARDERWIJK – Op maandagavond 30 november is in Harderwijk een 16-jarig meisje uit die plaats gewond geraakt. Zij kwam met haar scooter in aanrijding met de oplegger van een vrachtwagen die langs de weg stond geparkeerd.

De politie kreeg rond 22:15 uur de melding dat het meisje met de oplegger in botsing was gekomen. Het is nog onduidelijk hoe de scooterbestuurster in aanrijding met de aanhanger heeft kunnen komen. De 16-jarige liep onder andere een hersenschudding op. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Diefstal koper

PUTTEN – Op zaterdag 28 november hebben onbekenden koper gestolen vanaf een bedrijf aan de Knardersteeg in Putten. Vanuit een loods werden er ook kabels gestolen.

De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 19:00 en 22:30 uur. Men vernielde een hek om het terrein op te komen. Getuigen hebben die avond meerdere malen een roodkleurige auto onder verdachte omstandigheden zien rijden. De politie heeft de diefstal in onderzoek en vraagt mensen die deze auto hebben zien rijden of andere informatie hebben te bellen met de politie, via 0900-8844.

Diefstal oplegger en bedrijfsauto

HEERDE/ELBURG – Afgelopen weekend is vanaf een parkeerplaats aan de Molenweg in Heerde een oplegger gestolen. In Elburg werd een bedrijfsauto buitgemaakt, die geparkeerd stond op een bedrijfsterrein aan de Industriestraat.

De beide diefstallen werden maandag 30 november ontdekt. Het gaat om een rode oplegger, met het kenteken OF-08-FX. Het is nog onduidelijk hoe men de oplegger meegenomen heeft.

De bedrijfsauto die gestolen werd, is een witte Mercedes-Benz 416 Cdi met het kenteken 20-BF-TJ. Het voertuig heeft een dubbele cabine. Men forceerde een hek om het terrein aan de Industriestraat op te komen. De auto was afgesloten en het is niet duidelijk hoe men het voertuig meegenomen heeft.

De oplegger en bedrijfsauto staan nu landelijk geregistreerd als gestolen.