+ In slaap gevallen bestuurder richt ravage aan

Geplaatst op 5 december 2009, om 13:54 uur

VOORST – Vrijdagochtend 4 december ontstond er een behoorlijke ravage op de Rijksstraatweg in Voorst. Een automobilist was in slaap gevallen en botste tegen twee vuilniscontainers en een auto.

Het ongeval werd kort na 07.00 uur gemeld. Een 46-jarige Apeldoorner was achter het stuur van zijn auto in slaap gevallen en botste tegen een betonnen rand. Vervolgens reed hij tegen twee grijze vuilniscontainer en een geparkeerde auto. De schade was enorm. Beide auto’s moesten worden weggesleept.

Geld weg na woninginbraak

BRUMMEN – De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak in een woning aan de Wethouder Giermanstraat in Brummen. De bewoners missen in ieder geval geld.

De inbraak werd vrijdag 4 december omstreeks 20.30 uur ontdekt. Men had een raam geforceerd en de woning doorzocht. Er wordt in ieder geval geld vermist.

Inbraak in bedrijfsbus

WARNSVELD – Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag 4 december ingebroken in een bedrijfsbus aan de Kremerskamp in Warnsveld. Er wordt gereedschap vermist.

De inbraak werd vrijdagochtend vroeg ontdekt. Er was een ruitje vernield en men heeft het nodige gereedschap uit de bus gestolen. De gedupeerde heeft aangifte gedaan en de politie onderzoekt de diefstal.

Lochemers stelen tijdens volleybaltoernooi

BORCULO – De politie heeft vrijdag 4 december twee 15-jarige jongens uit Lochem aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal uit kleding tijdens een volleybaltoernooi in een sporthal in Borculo.

Vrijdag vond in een sporthal het pepernotenvolleybaltoernooi plaats. Toen één van de spelers in de kleedkamer zijn mobieltje wilde pakken, bleek deze verdwenen. Men stelde zelf een onderzoek in en hierbij werd het mobieltje in de tas van een 15-jarige Lochemmer aangetroffen. De politie werd gebeld en een tweede plaatsgenoot was mogelijk ook bij een diefstal betrokken. Er bleek namelijk nog een horloge en shag weg te zijn van andere spelers. De jongens zijn aangehouden en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Zutphenaar schop tegen fietsen in Vorden

VORDEN – Een 17-jarige jongen uit Zutphen is vrijdagavond 4 december op het station in Vorden aangehouden. Hij schopte tegen fietsen.

De politie kreeg omstreeks 22.50 uur een melding dat er fietsen werden vernield op het station. De Zutphenaar bekende dat hij tegen een reeds kapotte fiets had geschopt en kreeg voor dit feit een boete en ook omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had, werd hij bekeurd.