+ Winkeldief brengt parfum aan de man - GelreNieuws.nl

+ Winkeldief brengt parfum aan de man

Geplaatst op 27 januari 2010, om 16:04 uur

ELSPEET – De politie heeft dinsdag 26 januari een 27-jarige man uit de gemente Apeldoorn aangehouden. De man werd door een oplettende getuige overgedragen aan de politie. De 27-jarige verdachte had parfum weggenomen bij een drogisterij in Elspeet. Hij probeerde de parfum op straat te verkopen.

De man werd omstreeks 15:00 uur in een supermarkt aan de Apeldoornseweg opgehouden door omstanders. Hij werd overgedragen aan de politie. De man had bij de drogisterij in Elspeet parfum weggenomen. Hij probeerde deze parfum op straat te verkopen.

De man werd meegenomen naar het politiebureau. Daar werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Oplichter aangehouden

PUTTEN – De politie heeft dinsdag 26 januari een 22-jarige man uit Putten aangehouden voor oplichting. De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een aangifte van oplichting en kwam de man op het spoor.

De man bood goederen aan op internet. Nadat mensen geld naar zijn rekening hadden overgemaakt werden de goederen niet geleverd. De politie is het onderzoek gestart nadat één van de gedupeerden aangifte had gedaan. De 22-jarige man werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Doorrijder na aanrijding opgepakt

OLDEBROEK – De politie heeft dinsdag 26 januari een 21-jarige man uit Oldebroek aangehouden. De man was op de Bloemstraat tegen een auto aangereden en reed door. Daarnaast bleek hij onder invloed van alcohol.

Een getuige meldde omstreeks 17:15 uur dat de man tegen een andere auto was aangereden. Dankzij het kenteken van de auto kon de politie de 21-jarige man opsporen. Hij werd meegenomen naar het politiebureau om de zaak netjes af te handelen. De man bleek onder invloed van alcohol. Hij blies een promillage van 0,4 en is beginnend bestuurder. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed en het doorrijden na een aanrijding.

Snorfietser gewond bij aanrijding

DOORNSPIJK – Een 30-jarige man uit Doornspijk raakte dinsdag 26 januari gewond nadat hij op de Zuiderzeestraatweg west in Doornspijk in aanrijding kwam met een auto, bestuurd door een 43-jarige plaatsgenote.

De hulpdiensten kregen omstreeks 11:55 uur de melding van de aanrijding. De 43-jarige automobiliste reed over de Zuiderzeestraatweg West in de richting van Nunspeet. Ter hoogte van de Wolter Vynckeweg sloeg zij rechtsaf en zag hierbij de 30-jarige snorfietser over het hoofd. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de snorfietser gewond raakte. Hij werd door een ambulance voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De man hield gekneusde ribben over aan de aanrijding.