+ Bestuurder onder invloed aangehouden

Geplaatst op 14 februari 2010, om 19:02 uur

PUTTEN – De politie heeft zaterdagavond 13 februari een 48-jarige man uit Putten aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij had een alcoholpromillage van 1,2 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Agenten zagen omstreeks 22.50 uur een auto slingerend rijden over de Putterweg in Ermelo. Hierop kreeg de bestuurder een stopteken. De blaastest toonde aan dat de man teveel alcohol had gedronken waarop hij werd aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalyse die op het bureau werd uitgevoerd, bleek de man een promillage van 1,2 te hebben.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Vernieler verkeersbord aangehouden

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 14 februari twee mannen van 21 en 22 jaar uit Harderwijk aangehouden voor vernieling van een verkeersbord op de Westeinde in Harderwijk.

Agenten zagen de mannen omstreeks 04.15 uur op de Westeinde met een verkeersbord sjouwen. Bij het zien van de politie gingen de mannen ervan door. De twee konden na een korte achtervolging worden aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

Drankrijder moet rijbewijs inleveren

NUNSPEET – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 14 februari een 41-jarige man uit Nunspeet aangehouden op de Molijnlaan in Nunspeet voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De automobilist kreeg omstreeks 01.30 uur op de Molijnlaan een stopteken. Een blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,4 blies. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Rijbewijs drankrijder ingevorderd

ERMELO – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 14 februari een 39-jarige man uit Amersfoort aangehouden op de Stationsstraat in Ermelo voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De automobilist kreeg omstreeks 03.19 uur een stopteken op de Stationsstraat. Een blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Uit de daar gehouden ademanalyse bleek een promillage van 1,7. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.