+ Nekklachten na kop-staartbotsing in Heerde - GelreNieuws        

+ Nekklachten na kop-staartbotsing in Heerde

Geplaatst op 25 mei 2010, om 15:01 uur

HEERDE – Op maandagmiddag is een 10-jarige jongen uit Kampen in het ziekenhuis opgenomen met nekklachten. Dit gebeurde na een ongeval op de Hessenweg in Heerde.

Het ongeluk vond omstreeks 15:50 uur plaats. Een 39-jarige man uit Wezep reed achter een 44-jarige vrouw uit Kampen met het jongetje achterin. Zij reden uit de richting van Wapenveld naar Wezep. De man dacht dat de vrouw de Kamperweg in zou slaan. Dit was niet het geval, waardoor hij achterop de auto voor hem botste. Het jongetje liep hierbij nekklachten op. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhouding voor openbare dronkenschap

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 25 mei op de Helmbloemmeen in Harderwijk een 44-jarige man uit de plaats aangehouden voor openbare dronkenschap.

De politie kreeg omstreeks 05:00 uur een melding van een vechtpartij op de Helmbloemmeen. Ter plaatse bleek een viertal personen een woordenwisseling te hebben. Eén van hen rook naar alcohol en was agressief tegenover de agenten. Hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Tweetal aangehouden voor rijden onder invloed van drugs

EPE – De politie heeft op maandagmiddag 24 mei op de Heerderweg in Epe twee mannen aangehouden voor gevaarlijk rijden onder invloed van drugs.

De politie kreeg omstreeks 14:30 uur een melding van een achtervolging tussen twee personenauto’s. De bestuurders van de auto’s konden worden staande gehouden. De auto’s werden bestuurd door een 21-jarige Eindhovenaar en een 30-jarige man uit Epe. Door een geschil achtervolgden zij elkaar met onveilig rijgedrag. De agenten zagen dat beide mannen onder invloed van drugs waren. Hierop zijn zij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een bloedproef. De Eindhovenaar weigerde deze waarop zijn rijbewijs is ingevorderd en zijn auto in beslag genomen.

De Eindhovenaar probeerde het politiebureau nog uit te vluchten door een raam in te slaan. Agenten konden hem tegenhouden en hebben hem ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.