Overvaller slaat medewerkster juwelier Zutphen - GelreNieuws.nl

Overvaller slaat medewerkster juwelier Zutphen

Geplaatst op 30 september 2011, om 16:32 uur


ZUTPHEN –
Vrijdagmiddag 30 september heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een juwelier aan de Sprongstraat in Zutphen. Een medewerkster is tijdens de overval geslagen en raakte gewond. De overvaller is er met een hoeveelheid sieraden vandoor gegaan.

De overval vond rond 15.00 uur plaats. Een negroïde man kwam de juwelier binnen en bedreigde de aanwezige medewerkster met een vuurwapen of iets wat daar sterk op leek. Tijdens de overval zou de vrouw geslagen zijn. De man is er vervolgens met een hoeveelheid sieraden vandoor gegaan. De medewerkster liep een verwonding op en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De negroïde man was tussen de 25 en 30 jaar, 1.75m lang en droeg donkere kleding.

Het overvallenteam en diverse politie-eenheden zijn direct een uitgebreid onderzoek gestart. Er is een burgernetactie gestart en een tweet verstuurd waarin getuigen opgeroepen worden zich te melden. Mensen die iets gezien hebben, worden verzocht te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com