Gewonden bij frontale botsing Leuvenheim

Geplaatst op 12 maart 2013, om 00:47 uur

LEUVENHEIM – Maandagavond heeft een frontale botsing plaatsgevonden op de Arnhemsestraatweg N348 tussen Leuvenheim en Dieren. Een vrouw uit Lochem en een man uit Huissen raakten hierbij gewond. De weg heeft uren dicht gezeten.

Het ongeluk gebeurde rond half tien. De 65-jarige vrouw uit Lochem, die richting Dieren reed, is vermoedelijk onwel geworden en kwam op de andere weghelft terecht. De haar tegemoet rijdende bestuurder uit Huissen week daarop uit naar haar weghelft. De vrouw stuurde vervolgens op het laatste moment terug naar haar eigen weghelft en kwam frontaal in botsing met de Huissenaar. Een achter hem rijdende 68-jarige autobestuurder uit Lochem botste vervolgens op de auto van de 28-jarige man uit Huissen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De bestuurders van de 65-jarige en de 28-jarige zaten bekneld en moesten door de Brummense brandweer uit hun benarde positie worden bevrijd. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

De weg tussen Dieren en Brummen is door het ongeval enkele uren afgesloten geweest. De verkeersongevallendienst  stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.