Vrouw rijdt paal uit de grond in Bemmel: Tweede paal blijft staan - GelreNieuws.nl

Vrouw rijdt paal uit de grond in Bemmel: Tweede paal blijft staan

Geplaatst op 7 december 2020, om 20:47 uur

BEMMEL – Maandagavond heeft een vrouw op leeftijd een paal uit de grond gereden op de Papenstraat in Bemmel. Een tweede paal kon nog maar net bespaard blijven.

De vrouw reed rond 19.00 op de Papenstraat toen het mis ging. De bestuurster kwam uit de richting van het centrum, toen het vlak voor de kruising met de Dijkstraat mis ging. De vrouw knalde met haar auto op het pijlbord welke op de middengeleider stond en reed de complete paal uit de grond. De bestuurster kon nog net op tijd voor de tweede paal stoppen en deze bleef daarom ook gespaard. De vrouw verklaarde dat ze de weg volgde en ineens de klap voelde met haar auto.

Vervangende paal
Toegesnelde agenten hebben de vrouw een dienstjas omgedaan tegen de kou en in een warme dienstauto gezet. De auto liep forse schade op en de paal zat vast onder het voertuig. Een berger heeft de paal onder het voertuig vandaan getrokken en het voertuig geborgen en de gemeente heeft een vervangende markering op de middengeleider geplaatst.

De vrouw is flink geschrokken van het ongeval maar raakte niet gewond. Het verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval.

foto’s: Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com