Racefietser ernstig gewond bij ongeval

Geplaatst op 24 februari 2009, om 08:10 uur

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nlWINTERSWIJK – Op de Groenloseweg in Winterswijk heeft dinsdagochtend een aanrijding tussen een auto en een fietser plaatsgevonden. Daarbij is de 52-jarige fietser uit Groenlo ernstig gewond geraakt.

Het ongeval vond even voor 7 uur plaats op de parallelweg. Een 18-jarige automobiliste uit Winterswijk , die richting Groenlo reed,  kwam net voor de kruising met de Hoeveweg  in botsing met een fietser.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In een flauwe bocht meende de automobiliste dat een uit tegenovergestelde richting naderende racefietser recht op haar af kwam rijden. Zij week uit naar links en kwam vervolgens op de weghelft van de fietser terecht. Bij de aanrijding die volgde, raakte de fietser ernstig gewond. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Winterswijk gebracht.  In het ziekenhuis is de racefietser aan diverse verwondingen geopereerd en werd opgenomen. De verkeersongevallenanalisten van de politie hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Enkele getuigen moeten nog door de politie worden gehoord.

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl