+ Auto rijdt door na aanrijding met vrouw op zebra - GelreNieuws.nl

+ Auto rijdt door na aanrijding met vrouw op zebra

Geplaatst op 4 november 2009, om 16:56 uur

NUNSPEET – Op dinsdagavond 3 november werd op de F.A. Molijnlaan in Nunspeet een 18-jarige vrouw uit Hulshorst aangereden door een automobilist(e). De politie zoekt getuigen.

De 18-jarige stak rond 20:10 uur bij de F.A. Molijnlaan het zebrapad over. Terwijl ze overstak werd ze door een (vermoedelijk donkerkleurige) auto aangereden. Het slachtoffer kwam op de motorkap terecht en viel daarna op straat. De man of vrouw in de auto stopte vervolgens niet maar reed door richting de Nijverheidsweg. Het slachtoffer raakte onder andere gewond aan haar hoofd. Na onderzocht te zijn door ambulancepersoneel mocht ze haar weg vervolgen. De politie komt graag in contact met getuigen van deze aanrijding of de doorgereden automobilist(e) zelf. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844.

Cv-ketel gestolen bij inbraak

ERMELO – Tussen maandag en dinsdag 3 november is er ingebroken in een woning aan de Prinsesselaan in Ermelo. Er werd een cv-ketel gestolen.

De inbraak in het nieuwbouwwoning werd ’s morgens ontdekt. Men kwam binnen door een raam te forceren. De politie is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844 of anoniem, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Gestolen auto in brand

EMST – In de nacht van dinsdag op woensdag 4 november is er op de Schobbertsweg in Emst een auto in vlammen opgegaan. Het voertuig bleek eerder die nacht bij een inbraak in Emmen buitgemaakt te zijn.

De politie kreeg rond 03:40 uur de melding dat er iets in brand zou staan bij de carpoolplaats aan de Schobbertseweg. Ter plekke bleek er een auto volledig in brand te staan. De gearriveerde brandweer bluste de brand en de politie achterhaalde de eigenaar. Toen agenten de man wakker belden, kwam hij tot de ontdekking dat er die nacht bij hem was ingebroken, waarbij onder andere zijn auto was buitgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mensen die meer weten of iets gezien hebben te bellen met 0900-8844.