Bejaarde vrouw beroofd en opgesloten in schuur - GelreNieuws.nl

Bejaarde vrouw beroofd en opgesloten in schuur

Geplaatst op 18 november 2009, om 21:50 uur

politieAPELDOORN – De politie zoekt getuigen van een laffe beroving die woensdagmiddag 18 november plaats vond aan de Monseigneur Nolensstraat in Apeldoorn. Een 85-jarige vrouw werd beroofd en in haar schuur opgesloten. Getuigen wordt verzocht te bellen met 0900 -8844.

De vrouw kwam omstreeks 16.15 uur in haar scootmobiel bij haar flatwoning aan. Ze wilde haar scootmobiel aan de achterzijde van het complex in een schuurtje stallen. Toen zij naar binnen was gereden, verscheen er plotseling een jongeman die haar dwong haar handtas af te geven.

Vervolgens sloot hij de vrouw in het schuurtje op. Zij kon zich kort voor 17.00 uur bevrijden, waarna de politie werd gealarmeerd.

De dader is een blanke jongeman met een smal gezicht, fletse ogen en een normaal postuur. Hij droeg donkere kleding en had een zwarte capuchon over zijn hoofd getrokken.

De politie vraagt mensen die rond 16.15 uur iets bijzonders in de Monseigneur Nolensstraat hebben gezien dat in verband kan worden gebracht met deze beroving te bellen met 0900- 8844. Anoniem kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com