+ Snorfietser rijdt door na aanrijding met fietsster - GelreNieuws        

+ Snorfietser rijdt door na aanrijding met fietsster

Geplaatst op 13 december 2009, om 12:55 uur

ZUTPHEN – Een 54-jarige fietsster uit Zutphen is zaterdagmiddag 12 december gewond geraakt na een aanrijding met een onbekende snorfietser. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De snorfietser is na de aanrijding doorgereden.

Het ongeval gebeurde rond 14:00 uur. De 54-jarige fietsster reed over de Pollaan in Zutphen richting de Woonboulevard. De onbekende snorfietser haalde de vrouw in en raakte de fietsster waardoor zij ten val kwam. Oplettende getuigen hebben de snorfietser gevraagd te stoppen echter reed hij door. De vrouw werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te bellen met 0900-8844.

Jongen (15) geschopt en geslagen

ZUTPHEN – De politie onderzoekt een incident waarbij een 15-jarige jongen uit Zutphen geslagen en geschopt is. Het incident heeft zich zaterdagavond 12 december voorgedaan.

De jongen fietste rond 20:40 uur over een Bospad ter hoogte van het Bagijnenland in Zutphen. Hij werd aangesproken door een groepje jongeren die hem vervolgens geslagen en geschopt zouden hebben. De 15-jarige jongen wist te ontkomen en alarmeerde de politie.

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Automobilist onder invloed

EPSE – In de nacht van zaterdag op zondag 13 december heeft de politie een 61-jarige automobilist uit de gemeente Lochem aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De automobilist werd rond 01:40 uur tijdens een routinecontrole staande gehouden aan de De Tour in Epse. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.9. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod.