Quadrijders zwaar gewond bij ongeval Twello - GelreNieuws.nl

Quadrijders zwaar gewond bij ongeval Twello

Geplaatst op 5 juni 2010, om 17:18 uur


TWELLO
– Twee jongemannen zijn zaterdag 5 juni zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Duitersvoordseweg in Twello tussen hun quad en een auto. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk en zoekt getuigen.

Het ongeval werd omstreeks 15.20 uur gemeld. De quad, bestuurd door een 19-jarige jongeman uit Deventer, was in aanrijding gekomen met een auto die uit tegenoverstelde richting kwam. Door het ongeval werd de quad gelanceerd en vloog door twee tuinen, waarbij beplanting en een reclamebord beschadigd raakten. De bestuurder en zijn 18-jarige passagier uit Schalkhaar raakten ernstig gewond.

Na te zijn gestabiliseerd werden zij per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto, een 46-jarige inwoner uit Twello raakte niet gewond. Hij wilde ter hoogte van de Jacob van Ruysdaelstraat linksaf slaan, maar over de toedracht van het ongeval is nog geen duidelijke verklaring te geven.

De verkeersongevallendienst is een onderzoek begonnen en om meer duidelijkheid te krijgen, vraagt de politie getuigen van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900- 8844.

Video:

Foto’s: