Overval op tankstation Zutphen mislukt - GelreNieuws.nl

Overval op tankstation Zutphen mislukt

Geplaatst op 27 oktober 2011, om 14:24 uur

ZUTPHEN – De politie stelt een onderzoek in naar een overval die op donderdag 27 oktober werd gepleegd op een benzinestation aan de Van der Capellenlaan in Zutphen. Door kordaat optreden van het personeelslid ging de dader er zonder buit vandoor gegaan. Tips zijn welkom via 0900 – 8844.

De overval vond omstreeks 13.10 uur plaats. Een man kwam de tankshop binnen, bedreigde de medewerkster met een mes en eiste geld. De medewerkster weigerde geld af te geven waarna de overvaller er lopend vandoor ging in de richting van de Weg naar Laren.

De gewaarschuwde politie en het regionaal overvallenteam zijn direct een uitgebreid onderzoek begonnen. Ook is er een Burgernetbericht en een Tweet verstuurd.

De overvaller wordt geschat tussen de 17 en 25 jaar, slank postuur en ongeveer 1.80 m lang. Hij heeft donker kort haar, in de nek iets langer. De blanke overvaller droeg een spijkerbroek, donkere kleding en zwarte schoenen.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben, te bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.



WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com