Politie onderzoekt dood vrouw

Geplaatst op 5 oktober 2011, om 08:16 uur


WARNSVELD –
De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag bij woonzorgcentrum Den Bouw aan het Abersonplein in Warnsveld een onderzoek in gesteld naar de doodsoorzaak van een overleden vrouw. Het om de 80-jarige bewoonster van het appartement.

Zie ook: – Partner dode vrouw aangehouden

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het slachtoffer werd kort na half een onder verdachte omstandigheden door het ambulancepersoneel aangetroffen. Volgens een woordvoerster van de politie gaat het vermoedelijk om een niet-natuurlijke dood. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf. De directe omgeving van het zorgcentrum werd afgezet. In het appartement is de politie vrijwel de hele nacht bezig geweest met sporenonderzoek.

De partner van de vrouw en het personeel van de nachtdienst worden door de politie gehoord. De partner van de vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw en verblijft nog op het politiebureau. Er is van hem nog geen uitgebreide verklaring opgetekend.

Nader onderzoek moet uitwijzen hoe de vrouw is overleden. Op last van de officier van justitie vindt er op korte termijn een gerechtelijke sectie plaats.

Radio fragment Omroep Gelderland