Tankstation Zutphen opnieuw overvallen

Geplaatst op 3 december 2011, om 18:35 uur


ZUTPHEN
– Het Brand Oil-tankstation aan de Van der Capellenlaan in Zutphen is zaterdagmiddag, voor de tweede keer in korte tijd, overvallen. Niemand raakte gewond.

De overval werd rond 17.05 uur gemeld. Een blanke man kwam de tankshop binnen, bedreigde de medewerkster met een vuurwapen of iets wat daarop leek en eiste geld. Vervolgens ging hij er lopend in de richting van het Voorsteralleekwartier vandoor. De dader heeft een geldbedrag buitgemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Agenten en medewerkers van het overvallenteam stelden direct een uitgebreid onderzoek in. De overvaller wordt rond de 40 jaar geschat. Hij is ongeveer 1.85 à 1.90 m lang en droeg een stoffen zwarte jas. Verder had hij een grijze/donkere muts op.

Eind oktober is ook een poging gedaan dit tankstation te overvallen. Dankzij het kordate optreden van de pomphoudster is dat mislukt. De vrouw weigerde de overvaller, die met een mes gewapend was, geld te geven waarna deze onverrichter zake vertrok.  De dader van die overval is nog voortvluchtig. De signalementen van beide overvallers komen niet overeen.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben, te bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Zie ook:  – Overval op tankstation Zutphen mislukt

[jwplayer mediaid=”48517″]